Folytatódik a PDC Home Tour, zajlik az online darts torna második szakasza, az az a play-off kör. A továbbjutott 32 játékos nyolc, négyfős csoportban küzd meg a továbbjutásért.

A csoportgyőztesek korábbi formáját vesszük mindig górcső alá, így sportfogadói szemmel remek képet kapunk, hogy ki lehet az adott játéknap legfőbb esélyese.

A play-off ötödik csoportjában a következő négy játékossal találkozunk:

  • Rob Cross 
  • Daniel Larsson
  • Ryan Searle
  • Luke Woodhouse

Rob Cross – Daniel Larsson

Rob Cross-szal kapcsolatban arra számítottunk, hogy behúzza mind a három összecsapását a Home Tour 21. játéknapján. Csalódnunk nem kellett, ugyanis az angol végül a három győzelméért járó hat ponttal továbblépett a legjobb 32 közé, azonban a teljesítményére abszolút nem lehet büszke. A napot 82,08-as átlaggal zárta, amely a leggyengébb teljesítmény a Home Tour csoportjaiban. Azért azt emeljük ki, hogy hét darab 180-at oda tudott tenni az ellenfeleknek. Van egy olyan érzésünk, hogy ha nehezebb csoportba került volna “Voltage”, akkor bizony most nem lenne itt a play-off körben.

Bemutattuk Kyle Andersont, továbbjuttatuk Schindlert, aztán jött Daniel Larsson és mindenkit meglepve továbbment a 23. csoportból. Ráadásul mindezt nagyon magabiztosan tette. Mindösszesen négy darab leget engedett az ellenfeleinek, 89,10-es átlaggal zárta a napot. 180-as dobásból pusztán egy darabot hozott össze (ebben a mutatóban Max Hoppal holtversenyben a leggyengébbek voltak az első fordulóban), de volt egy 148-as kiszállója a holland Duijvenbode ellen.

Tipp: mivel ennek a kvartettnek a tagja az a Ryan Searle, aki 100 feletti átlagon zárta a csoportját, ezért szerintünk Cross és Larsson csak a második helyért küzdetnek majd. Egymás elleni összecsapásukon ráadásul a svédet nyeretjük, mivel Cross pocsék formában dobált.

3,50-es szorzót ér, ha Larsson elkapja Rob Crosst!

Ryan Searle – Luke Woodhouse

Kifejezetten izgalmasra sikeredett a Home Tour hatodik játéknapja, ugyanis a csoportban James Wade mellett ott találtuk Andy Boultont, Andrian Grayt és Ryan Searlet. Végül utóbbi játékos valami egészen briliáns formát mutatva húzta be a csoportgyőzelmet. Meglepetésnek azért ezt nem mondhatjuk, mert a “Heavy Metal” becenévre hallgató dartsos behúzta az idei Players Championship harmadik fordulóját, mindezek mellett háromszor a legjobb 32 közé is eljutott.

Folytatódik a PDC Home Tour, zajlik az online darts torna második szakasza, az az a play-off kör. A mai napon Ryan Searle győzelmére építünk!
Egy kis heavy metal jöhet? Kép forrása: PDC

Searle volt az első továbbjutó, aki 100 feletti napi átlaggal jutott a legjobb 32 közé. Pedig a nap folyamán összesen csak három darab 180-at dobott, de félelmetesen kiszállózott, Gray ellen például 70% felett hozta a duplákat.

A kettes számú csoport bombameglepetését Luke Woodhouse szállította, ugyanis a kvartett esélyesének számító Pricet lesimázta 5-0-ra, ráadásul ezen a meccsen még egy 9 nyilast is összehozott. 113.86-as átlaggal nehéz is felvenni a versenyt. Nem volt tehát kérdés, az angol a három győzelméért járó hat ponttal lépett tovább a csoportból, a nap végén pedig beírhatta, hogy három darab 180-at is dobott.

Tipp: hiába verte el Woodhouse Pricet, Ryan Searle teljesítménye minket meggyőzött arról, hogy a “Heavy Metal” bomba formában várja a folytatást is. Ennek az lesz az eredménye, hogy Ryan jut tovább az elődöntőbe.

1,70-es szorzót nyerhetünk, ha Searle elveri Woodhouset.

Ezt várjuk a PDC Home Tour play-off kör ötödik csoportjában:

Rob Cross - Daniel Larsson: Larsson győz
Ryan Searle - Luke Woodhouse: Searle győz
Daniel Larsson - Luke Woodhouse: Woodhouse győz
Rob Cross - Ryan Searle: Searle győz
Ryan Searle - Daniel Larsson: Searle győz
Luke Woodhouse - Rob Cross: Cross győz