A Serie A 30. fordulójában Inter – Bologna meccset rendeznek. Talán elsőre mindenki csak legyintene, hogy erre nem is érdemes fogadni, de mi megmondjuk, hogy mire fogadjunk!

Inter

Az Inter kedden kivégzést tartott odahaza. Az áldozat a Brescia együttese volt, akiknek a táskáját 6 góllal pakolta meg Conte együttese. Kellett is már egy nagy arányú győzelem a milánói együttesnek, így magabiztosabban fordulhatnak rá a bajnokság hajrájára. Hogy mik lehetnek az Inter céljai? A bajnokság már bukó, viszont csak négy pontra vannak a második Laziotól, így a fővárosi csapatot még letaszíthatják az ezüstérmes helyről.

Az Inter ebben a szezonban odahaza eddig csak egyszer kapott ki. Emellett kilenc győzelem és öt döntetlen szerepel a csapat neve mellett. A döntetlenek bosszanthatják a legjobban a szurkolókat, ugyanis kis csapatok, mint a Sassuolo vagy a Cagliari tudtak pontot rabolni a San Siroból. Hazai környezetben 34 gólt rúgtak és csak 14-et kaptak Lukakuék. A kényszerszünetet követően a csapat öt meccset játszott és ugyan nem kaptak még ki, de a Napolival szembeni iksz azt jelentette, hogy nem jutottak az Olasz Kupa döntőjébe. Továbbá az előbb említett Sassuolo is pár hete rabolt pontot tőlük a 3-3-mal zárult hazai meccsen.

Bologna

A Bologna stabil középcsapatként szerepel eddig a Serie A-ban. A jelenlegi 11. hely több, mint biztató, talán ha a következő szezonra kicsit erősödik a gárda, akkor valamelyik nemzetközi kupaindulást érő pozícióért is harcolhatnak Mihajlovicék. Idegenben eddig hat győzelem és két döntetlen mellett hat vereség szerepel a csapat neve mellett.

A kényszerszünet óta három meccsen volt érdekelt a Bologna, ebből egyet tudott csak megnyerni a Sampdoria otthonában. A Juventustól kikaptak odahaza, míg most kedden a Cagliarival végeztek 1-1-re.

Inter – Bologna

Az Inter és a Bologna játszottak már egymás ellen a szezonban. Hiába vezetett a hazai csapat 1-0-ra, végül jött Lukaku és az ő két találatával nem csak hogy megfordította, de meg is nyerte a találkozót az Inter. Mire fogadjunk? A hazaiak még nem adták fel azt a céljukat, hogy legalább a második helyre odaérjenek a szezon végén. A keddi 6-0 lendületet adhat nekik ehhez, aminek a levét ma a Bologna fogja meginni.

Meccs: Inter – Bologna, Serie A, vasárnap 17:15

Tipp: Hendikep 0:1. Inter. Odds: 2,29