És akkor rákanyarodtunk a Premier League utolsó fordulójára, ahonnan a Leicester – Manchester United meccset néztük ki magunknak.

Harc a BL-indulásért

Ne is húzzuk az időt, jöjjön egy gyors matek. Ugye ma a Leicester – Manchester United és a Chelsea – Wolves összecsapásokra kell nagyon erősen koncentrálni.

  • A Leicester akkor fog tudni a legjobb négyben végezni, ha elveri a Manchestert vagy döntetlent játszik velük és a Chelsea közben kikap a Wolvestól.
  • A Manchester United ha döntetlent játszik, vagy ha nyer, akkor a legjobb négyben végez. Egy esetleges Leicester elleni vereség is beleférhet nekik, de csak abban az esetben, ha a Chelsea közben kikap a Wolvestól.
  • A Chelseanek elegendő egy pontot szereznie a Wolves ellen, egy esetleges győzelemnél pedig nem lenne nyitott kérdés számukra. Ha a United nyer és a Chelsea kikap, akkor is Lampardék végeznek a legjobb négyben.

Leicester – Manchester United

A Leicester a kényszerszünet óta nagyon bánhatja, hogy csak két meccset tudott megnyerni. Nem csak a harmadik helyről csúsztak le, de jelenleg az ötödik pozíció csak Európa Liga indulást ér számukra. A kezükben van a saját sorsuk, ugyanis meg kell verni odahaza a Manchestert és akkor meglesz a BL-indulás.

A Manchester United a “Rókák” inverze, ugyanis a “Vörös Ördögök” nagyot mennek a kényszerszünet óta. Pontosabban már előtte elkezdték a nagy menetelést. A Leicesterhez hasonlóan a MU is búslakodna, ha pont a végén csúsznának le a top négyről…

Mire fogadjunk? Mivel Vardy-éknak nincs más választásuk, menniük kell előre és gólt, gólokat kell szerezniük, ezért a klasszikus 1X2 helyett a gólokban látjuk ma az értéket. A United van annyira jó csapat, hogy ne a végén engedje ki a kezéből a BL-helyet.

Meccs: Leicester – Manchester United, Premier League, vasárnap 17:00

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5. Igen és több, mint 2,5. Odds: 2,14

Chelsea – Wolves

Csak röviden: Lampard van annyira tapasztalt, hogy levegye a terhet a játékosai válláról. Ha nehezen is, de a “Kékek” nyernek ma, így biztosítják a következő idénybeli BL-tagságukat.

Meccs: Chelsea – Wolves, Premier League, vasárnap 17:00

Tipp: 1X2. Chelsea. Odds: 1,90