Az angol FA Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Southampton a Tottenhamhoz látogat. A “Szentek” 2016 májusában nyertek utoljára a Spurs vendégeként, mi pedig nem hisszük, hogy ez a sorozat most szakadna meg.

Elég sokan gondolhatták azt, amikor a Southampton otthon fogadta Mourinho együttesét január 25-én, hogy hazai siker születik az FA Kupába, ugyanis a “Szentek” parádés formát mutattak, a Tottenham pedig Harry Kane sérülését eléggé megsínyli, mégis összehoztak egy ikszet a csapatok.

Most jön a megismételt meccs, immáron Londonban, ahol a Southampton 2016 májusában tudott utoljára győzni, azóta 4 alkalommal is vereséggel kellett távozniuk. De ha az utóbbi 9 összecsapásukat nézzük, akkor 8 alkalommal született hazai siker! Mourinho vasárnap óta feltehetően ki sem józanodott, hiszen meg kell ünnepelni, hogy sikerült örök barátját ellenségét, Guardiolát 2-0 arányban megvernie. A Shitty Manchester City jött, látott, aztán üres kézzel távozott.

“Hú baszki, ez húzós 3 nap volt…” Kép forrása: https://metro.co.uk/

A Spurs lendülete ki fog tartani a mai összecsapáson, akár még annyira is, hogy egy hendikepes Tottenham sikert is be lehetne kockáztatni, de már csak a “sima” hazai siker is szépen hozhat, úgyhogy megelégszünk ennyivel.

Tipp: Tottenham nyer. Odds: 1,7