Ahogy azt már mindenki tudja, folytatódik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a keddi napról hozzuk a darts tippeket!

Változtatunk egy kicsit az eddigi darts tippekről szóló formátumon és adott napokon kiemelünk 1-2 játékost vagy mérkőzést, amire érdemes lesz figyelni. Persze ettől függetlenül a cikkünk végére mindig odatesszük a teljes játéknapra szánt tippjeinket.

A keddi játéknapon a következő 4 játékossal találkozunk:

  • Max Hopp
  • Mike De Decker
  • Keegan Brown
  • Conan Whitehead

Max Hopp

A németek legmagasabban jegyzett dartsosa csupán egy évet töltött a BDO-nál, 2012-ben egyből átnyargalt a PDC-hez. És milyen jól is tette, szépen építi a karrierjét: nyert már European Tourt (2018-ban a German Opent), Players Championship fordulót (szintén 2018-ban) és a European Championshipen elődöntőt is játszott (ki nem találnátok, ezt is 2018-ban érte el).

Az idei 8 Players Championship fordulón csak 5 alkalommal vett részt, mindössze 2 győzelmet sikerült ezeken elérnie. Van tehát hova fejlődnie a németnek, de álljon itt a tavalyi évből vele kapcsolatban egy megsüvegelendő rekord. A Players Championship 30. fordulójában 6-2 arányban nyert Ian White ellen. Hopp a mérkőzésen 119,2-vel átlagolt, ami a valaha – német játékos által – dobott legnagyobb mérkőzésátlag.

Ahogy azt már mindenki tudja, folytatódik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a keddi napról hozzuk a darts tippeket! Max Hopp idén nincs túl jó formában.
Max Hopp idén nincs túl jó formában. Kép forrása: PDC

Tipp: a bukiknál Max a csoport esélyese, amit feltehetően a világranglistán elfoglalt helyére és nem az idei formájára alapoznak. Mike De Decker ellen meg fog izzadni, azon a meccsen a többszörös Development Tour győztes belga mellett tesszük le a voksunkat.

Mike De Decker Hopp felett aratott győzelme 2,20-as szorzót ér. Ha a német behúzza a másik két meccsét, akkor a győzelmére 1,60 és 1,50 körüli oddsot adnak a fogadóirodák.

Keegan Brown

Keegannek nem biztos, hogy sok ideje volt gyakorolni a dobótábla előtt, ugyanis a pandémia alatt most már hetek óta egy kórházban lát el egészségügyi szolgálatot. Egy interjúban mesélt arról, hogy egy vérvizsgáló laborban segít asszisztensként. Innen is emeljük a kalapunkat Brown előtt!

A 2014-es ifjúsági világbajnok tavaly a legjobb 16-ig ment a World Matchplay-en, idén a Players Championship fordulókon háromszor is a legjobb 32 játékos közé került, a legutolsó állomáson pedig a negyeddöntő is összejött neki. Az idén mutatott formája tehát egyelőre nem rossz az angolnak, kérdés, hogy mennyi időt tudott gyakorlásra szánni az elmúlt hetekben.

Tipp: Whitehead ellen érezzük egyedül esélyesnek Brownt a mai találkozói közül.

A Whitehead elleni győzelme 1,66-os oddsot hozhat a konyhánkra.

Ezeket várjuk a PDC Home Tour keddi játéknapján:

Max Hopp - Mike De Decker: Decker győz
Keegan Brown - Conan Whitehead: Brown győz
Mike De Decker - Conan Whitehead: Decker győz
Max Hopp - Keegan Brown: Hopp győz
Keegan Brown - Mike De Decker: Decker győz
Conan Whitehead - Max Hopp: Hopp győz