Ahogy azt már mindenki tudja, folytatódik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a csütörtöki napról hozzuk a darts tippeket!

Változtatunk egy kicsit az eddigi darts tippekről szóló formátumon és adott napokon kiemelünk 1-2 játékost vagy mérkőzést, amire érdemes lesz figyelni. Persze ettől függetlenül a cikkünk végére mindig odatesszük a teljes játéknapra szánt tippjeinket.

A csütörtöki játéknapon a következő 4 játékossal találkozunk:

  • Chris Dobey
  • Ciaran Teehan
  • Ron Meulenkamp
  • Kai Fan Leung

Chris Dobey

Vannak szakértők, akik Dobeyt egy bizonyos Phil Taylor utódjának tekintik. Benne van a potenciál a fiatal angolban, de egyelőre az eredmények még váratnak magukra. Az biztos: szimpatikus fiatalember, aki ha elkapja a fonalat, bárki ellen képes győzni.

A tavalyi és az idei világbajnokságon is a legjobb 16 jelentette neki a végállomást. 2019-ből viszont mindenképpen ki kell emelni, hogy a World Grand Prix és a Players Championship Finals versenyen is elődöntőig menetelt. Ami az idei Players Championship fordulókat illeti: egyszer összejött már neki egy negyeddöntő, illetve a legjobb 32, ezenkívül kiemelkedő eredményről nem tudunk beszámolni vele kapcsolatban.

“Hollywood” nemcsak azért esélyese ennek a csoportnak, mert jobb játékerőt képvisel az ellenfeleivel szemben, hanem mert számára nem lesz ismeretlen terep az online közvetítésű, otthoni darts torna. A Darts at Home sorozat és egyéb bemutató mérkőzések keretein belül összesen már 7 meccset játszott. Ezek közül ötöt meg is tudott nyerni! Nem akárkiket vert el, többek között Michael Smith-t, Ted Evettset vagy Luke Humphriest is legyőzte.

A PDC Home Tour csütörtöki játéknapján Dobey győzelmeire építünk.
“Hollywood” már készen áll. Kép forrása: PDC

Tipp: nem húzunk váratlant és “Hollywood”-ot a csoport első helyére várjuk, mégpedig úgy, hogy mind a három meccsén őt nyeretjük.

Dobey győzelmével 1,30 és 1,50 közötti oddsokat foghatunk.

Ron Meulenkamp – Kai Fan Leung

Meulenkamp 8 évet húzott le a BDO-nál, 2014 óta játszik a PDC-nél. A PDC-vébéken rendszeresen a legjobb 64 között búcsúzik, az egyéb major tornákról sincsenek kiemelkedő eredményei. Ami az idei Players Championshipet illeti: kétszer a legjobb 64 jött csak össze neki.

Ellenfele, a hongkongi Leung 2016 óta játszik a PDC-nél, Meulenkamphoz képest még sokkal kevesebb jó eredménnyel rendelkezik. Az idei PC fordulókon háromszor a legjobb 64 között és egyszer a 16 között búcsúzott a küzdelmektől.

Tipp: Meulenkamp nincs jobb formában mint Leung, de mégis jobb játékerőt képvisel, így mellette tesszük le a voksunkat.

Meulenkamp győzelmére 1,90-es oddsot adnak a bukik!

Ezeket várjuk a PDC Home Tour pénteki játéknapján:

Chris Dobey - Ciaran Teehan: Dobey győz
Ron Meulenkamp - Kai Fan Leung: Meulenkamp győz
Ciaran Teehan - Kai Fan Leung: Teehan győz
Chris Dobey - Ron Meulenkamp: Dobey győz
Ron Meulenkamp - Ciaran Teehan: Meulenkamp győz
Kai Fan Leung - Chris Dobey: Dobey győz