Már több mint egy hete zajlik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a vasárnapi napról hozzuk a darts tippeket!

Változtatunk egy kicsit az eddigi darts tippekről szóló formátumon és adott napokon kiemelünk 1-2 játékost vagy mérkőzést, amire érdemes lesz figyelni. Persze ettől függetlenül a cikkünk végére mindig odatesszük a teljes játéknapra szánt tippjeinket.

A vasárnapi játéknapon a következő 4 játékossal találkozunk:

  • Nathan Aspinall
  • Steve Brown
  • Ryan Joyce
  • Simon Stevenson

Nathan Aspinall

Vitán felül áll, hogy a mai nap legnagyobb esélyese a UK Open győztes, idei Premier League résztvevő Aspinall. Évek óta szállítja a jobbnál-jobb eredményeket, abszolút esélyes arra, hogy 2-3 éven belül világbajnokságot is nyerjen.

Apropó vébé, tavaly és idén is az elődöntőig ment, ahogyan az év első major tornáján, a Mastersen is a döntő kapujáig jutott. Amire viszont 2020-ból a leginkább büszke lehet, az az, hogy egyedüliként sikerült eddig két Players Championship fordulót is behúznia, de többször is a legjobb 16 vagy 32 is összejött neki. Az angolnak nem lesz ismeretlen az online darts verseny, ugyanis a Darts at Home versenysorozat keretében három meccset is játszott. Kettőt nyert, egyet elbukott.

Már több mint egy hete zajlik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a vasárnapi napról hozzuk a darts tippeket! Nathan Aspinallra nagyon számítunk.
Nathan Aspinall a vasárnapi nap esélyese. Kép forrása: PDC

Tipp: nem meglepő módon arra számítunk, hogy “The Asp” mindegyik meccsét be fogja húzni. Ezt nem csak az ellenfeleit elnézve mondjuk, hanem mert bitang jó formában van idén. Nem mellesleg pedig ahogy említettük, neki nem ismeretlen az online darts lebonyolítás.

Aspinall győzelmeit 1,30 és 1,40 közötti oddson pakolhatjuk meg. A fogadóirodák arra számítanak, hogy Ryan Joyce ellen nehezebben jön majd össze neki a győzelem.

Steve Brown – Simon Stevenson

A 39 éves angol Steve Brown 2011-ben a legjobb 32-ig masírozott a PDC-világbajnokságon, idén pedig az első Players Championship állomáson a legjobb 16 közé jutott. Azóta azonban 1 vagy 2 meccset tudott csak ezeken a tornákon nyerni.

Mostani ellenfele az a Simon Stevenson lesz, aki tavaly a UK Openen nem kis bravúrt végrehajtva egészen a negyeddöntőig ment. Jelenleg 64. a ranglistán, viszont az idei év lassan indult be neki. Februárban összekapta magát, azóta szép eredményeket szállít: Players Championshipeken kétszer is a legjobb 32-be jutott és ugyanezt a bravúrt végrehajtotta a UK Openen is.

Tipp: A Steve Brown – Simon Stevenson összecsapáson Stevenson az esélyes, jobb formában van, az elmúlt hónapok eredményeit tekintve rá lesz érdemes fogadnunk.

A fogadóirodák is inkább Stevensont tartják esélyesnek, 1,70-es szorzót foghatunk vele.

Ezeket várjuk a PDC Home Tour vasárnapi játéknapján:

Nathan Aspinall - Steve Brown: Aspinall győz
Ryan Joyce - Simon Stevenson: Stevenson győz
Steve Brown - Simon Stevenson: Stevenson győz
Nathan Aspinall - Ryan Joyce: Aspinall győz
Ryan Joyce - Steve Brown: Ryan Joyce győz
Simon Stevenson - Nathan Aspinall: Aspinall győz