Folytatódik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a pénteki napról hozzuk a darts tippeket!

Mivel az összecsapások nem nézők előtt zajlanak, ezért sportfogadóként érdemes az egyes játékosok idei Players Championship eredményeire ránézni, ugyanis ez a “floor típusú” verseny áll legközelebb a mostani kiíráshoz.

A pénteki játéknapon a következő 4 játékossal találkozunk:

  • Jonny Clayton
  • Adam Hunt
  • Richard North
  • David Pallett

Jonny Clayton

A walesi játékos 7 évet húzott le a BDO-nál, aztán 2015-ben átigazolt a PDC-hez. És milyen jól tette, hiszen jelenleg 15. a világranglistán. Évről-évre stabilan szállítja a jó eredményeket: tavaly nyert egy PC fordulót, valamint negyeddöntőbe jutott a World Series Of Darts Finals tornán.

Idén az év első major rendezvényen, a Mastersen a negyeddöntő jött össze neki, viszont a UK Openen már az elődöntőig ment (Price-tól kapott ki), a Premier League-ben is meg tudta magát mutatni “kihívóként”. Pechjére egy klasszis formában lévő Smith-szel sorsolták össze, a vége egy csúnya 7-1 lett. Az idei PC fordulókon csupán egy 32 közé kerülés jött össze neki.

Folytatódik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a pénteki napról hozzuk a darts tippeket! Claytont érezzük nap esélyesének.
Jonny Clayton hozhatja mind a három meccsét. Kép forrása: PDC

Tipp: az ellenfeleket elnézve Claytont tartjuk a csoport favoritjának.

1,40 körüli szorzót foghatunk, ha Clayton mindhárom meccsén a walesire fogadunk.

Adam Hunt

A 26 éves angol játékos többszörös Development Tour győztesnek tudhatja magát, azonban ezeket az eredményeket több évvel ezelőtt hozta össze. A PDC egyéb tornáiról nem szállított még kiemelkedő eredményt. Igaz ez az idei Players Championship fordulókra is, ahol egy alkalommal sikerült a legjobb 32-be kerülnie.

Tipp: a világranglista helyezése (115. jelenleg) alapján Huntot a csoport utolsó helyére várjuk.

Richard North

A 29 éves angol játékos Hunt-hoz hasonlóan egyelőre kimagaslót nem ért el PDC tornákon. Az idei PC fordulókon csak a legjobb 64 jött össze neki.

Tipp: a világranglistán elfoglalt 55. helye mondatja csak velük, hogy a Clayton elleni meccsét leszámítva, a többi összecsapáson győzni fog, de mindegyik esetben kiegyenlített találkozókra van kilátás.

Ha North megveri Huntot 2,10-es odds ütheti a markunkat.

David Pallett

A 2013 óta a PDC kötelékébe tartozó angol dartsos a vébén eljutott már a legjobb 32-ig, valamint 2018-ban a UK Openen elődöntőig ment. Azonban se tavaly, se idén nem megy neki túl jól a játék. A Players Championshipeken eddig csak a legjobb 32 jött össze neki.

Tipp: a világranglistán elfoglalt 87. helye alapján úgy érezzük, hogy North és Clayton ellen nem lesz esélye, viszont Huntot el fogja tudni verni.

Ha Pallett győzelmére teszünk a Hunt elleni meccsén, akkor 2,25-ös nyereményszorzóval lehetünk gazdagabbak.

Ezt várjuk a PDC Home Tour pénteki játéknapján:

Jonny Clayton - Adam Hunt: Clayton győz
Richard North - David Pallett: North győz
Adam Hunt - David Pallett: Pallett győz
Jonny Clayton - Richard North: Clayton győz
Richard North - Adam Hunt: North győz
David Pallett - Jonny Clayton: Clayton győz