Már több mint egy hete zajlik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a szombati napról hozzuk a darts tippeket!

Változtatunk egy kicsit az eddigi darts tippekről szóló formátumon és adott napokon kiemelünk 1-2 játékost vagy mérkőzést, amire érdemes lesz figyelni. Persze ettől függetlenül a cikkünk végére mindig odatesszük a teljes játéknapra szánt tippjeinket.

A szombati játéknapon a következő 4 játékossal találkozunk:

  • Michael Smith
  • Martijn Kleermaker
  • Harry Ward
  • Matt Clark

Michael Smith

A korábbi ifjúsági világbajnokot, többszörös vébé résztvevőt, major tornák szereplőjét nem kell senkinek sem bemutatni. Karrierje eddigi eredményein végignézve az embernek az jut eszébe, hogy ez a sport mennyire a nüanszokon múlik. Mindig egy kis pici kellene neki, hogy nagyot nyerjen, hiszen játszott már vébé-döntőt, igaz ez a Premier League-re, vagy a World Matchplayre is. Idén az év első major tornáján, a Mastersen is meg lett volna a lehetősége, hogy a döntőben legyőzze Wrightot…mint tudjuk, a skót nyert akkor. És ugyanígy a belga European Tour-on sem sikerült a fináléban legyőznie Pricet.

Az idei Players Championship állomásokon egyszer a negyeddöntő, kétszer a legjobb 16, kétszer a 32 jött össze eddig neki. Ugyanez igaz az idei UK Openre is, ahol szintén a 32 között búcsúzott. Az otthonról közvetített online dartsba is belekóstolt már, ugyanis játszott már két meccset: Dobey ellen kikapott, de Johnsot el tudta verni. 

Már több mint egy hete zajlik a PDC Home Tour versenysorozat, mi pedig a szombati napról hozzuk a darts tippeket! Michael Smith mind a három meccsét be fogja húzni.
Michael Smith parádés formában van. Kép forrása: Sporting Life

Tipp: nem húzunk váratlant, az ellenfeleit elnézve és Smith idei formáját tekintve, az angol ennek a csoportnak a toronymagas esélyese, mind a három meccsét hozni fogja.

Ha Smith legyőzi Kleermakert, akkor az nekünk 1,50 körüli oddsot érhet. A másik két összecsapáson 1,30-as nyereményszorzót adnak a bukik Smith győzelmére.

Harry Ward – Martijn Kleermaker

Smith mérkőzésein kívül a Harry Ward – Martijn Kleermaker találkozóra érdemes még kiemelt figyelmet fordítanunk. Az angol Ward tavaly nyert egy Players Championship fordulót, ami mindenképpen megsüvegelendő. Az idei évről viszont még nincs kiemelkedő eredménye, egyszer jutott el a legjobb 64-ig, előtte pusztán 1 vagy 2 kört tudott csak menni.

A holland Kleermaker 6 éves BDO-nál eltöltött évet követően idén igazolt át idén a PDC-hez. A BDO-vébén legjobb 16-ig ment, ezen kívül szintén ennél a szervezetnél ért el tornagyőzelmeket. Az idei PC állomásokon kétszer is a legjobb 32-ig ment, az év első European Tour versenyén pedig a legjobb 16 között esett ki.

A Harry Ward – Martijn Kleermaker meccsen Kleermaker győzelmére érdemes fogadnunk, mindezt 1,50 körüli oddson tehetjük meg.

Ezeket várjuk a PDC Home Tour szombati játéknapján:

Michael Smith - Martijn Kleermaker: Smith győz
Harry Ward - Matt Clark: Ward győz
Martijn Kleermaker - Matt Clark: Kleermaker győz
Michael Smith - Harry Ward: Smith győz
Harry Ward - Martijn Kleermaker: Kleermaker győz
Matt Clark - Michael Smith: Smith győz