Február 5-én posztoltam először, szóval majdnem egy hónapja megy a blog, itt az ideje a számvetésnek.

Amit szeretnék rögtön az elején leszögezni, és ezt tartom is: a blog elindításával a célom az, hogy a sportfogadáshoz napi tippeket adjak. Ingyen. Nem tudok garantálni semmit, nem kérek pénzt a tippekért, pusztán statisztikákkal, elemzésekkel és megérzésekkel szeretnék 1-1 nagyobb eseményre sportfogadás tippet adni. Legyen szó tenisz, foci vagy darts tippről, az I Love Sportfogadás a te tereped! Olvass, sportfogadj és vitatkozz, ha valamivel nem értesz egyet!

Kezdjük a tenisz tippekkel!

Azt hiszem tartottam magam ahhoz, amit a tenisz rovat elején megfogalmaztam: “Ha már a teniszkönyöködön jön ki, hogy Nadalra vagy Federerre kell tenni, akkor nézz be a tenisz rovatba, ahol nem csak a Grand Slam versenyekre, de egyéb ATP tornákra is adunk tippeket. Az előny nálad!”

Összesen 9 tenisz posztot toltam ki, ezek mérlege a következő:

  • 3 nyertes tippet adtam
  • 5 vesztes posztom volt
  • 1 posztom után pedig pár órára az aktuális meccset nem játszották le, így itt a fogadás 1-es szorzóval került jóváírásra.

Összességében ezzel a rovattal nem zártam jó hónapot, de azért szép húzás volt Monfils győzelmére tippelni Fucsovics Marci ellen. Illetve Balázs Ati Garin elleni vereségével is szépet, 2,05-ös oddsot foghattunk.

Jöjjenek a személyes kedvenceim, a darts tippek!

A rovat felvezetése így hangzik: “Szááááááznyolcvan! Ha imádod nézni, akkor fogadni is érdemes lesz rá, ugyanis a darts rovatunkat teledobjuk jobbnál jobb darts tippekkel, BULL-shit nélkül. Oké, egy KISBULL-shit még belefér, nem?”

Talán mindegyik poszt előtt megfogalmaztam azt, hogy nagyon fontos egy-egy meccs előtt az egymás elleni eredmény, de az aktuális formát mindennél előbbre tartom. Ezért is utalgatok mindig a hétvégi Players Championship fordulókra, mert azokról a tornákról képet kapunk, hogy aktuális kiszemeltjeink egy csütörtöki PL fordulón milyen formában várják a meccsüket.

A blogra összesen 6 posztot írtam, viszont a múlt heti Premier League fordulót a 9nyíl blogon, társszerzőként publikáltam. A mérleg:

  • 8 nyertes darts tipp 
  • 6 vesztes tipp.

Amire a legbüszkébb vagyok, azok a múlt heti tippjeim, ugyanis a dublini PL fordulóra Gerwyn Price Wright elleni győzelmét 2,17 odds körül fogtuk. De ugyanígy 1,85-ös szorzót ért a cardiffi fordulóban, hogy Cross ellen Wrightot nyerettem. A hétvégén elstartolt European Tour pénteki játéknapjára pedig ült mind a 3 darts tippem, ami összesen 3,85-ös szorzót jelentett! De ugyanígy a belga ET végső győztesével kapcsolatos posztomban Gerwyn Price is helyet kapott, aki mint tudjuk a végén bezsebelte az elsőséget. Az ő győzelme 6,75-ös szorzóval volt fogadható.

És akkor a végén nézzük a foci tippeket!

Ezt a rovatot így vezettem fel: “Ki a Totó király, ha kikapott a Real? Ha a ködös Anglia, a spanyol tikitaka, az olasz bajnokság, ahol a döntetlen mindig egy jó tipp, vagy a bundásliga érdekel, akkor a foci rovatunk neked szól. Kéred a tippeket?”

Összesen 28 posztot toltam ki a rovatba, viszont egy-egy posztban több tippem is volt, így a mérleg ezért fog többet mutatni. Összesítve:

  • 20 nyertes
  • 20 vesztes

A Leicester nincs jó formában, ezt a hétvégén is bizonyították, de már a Wolverhampton elleni meccsre is ezt éreztem. Egy jó 3,15-ös oddsot fogtunk a döntetlen tippel. A Tottenham kétszer is nyerőt hozott nekünk, ezek közül a Villa elleni idegenbeli siker 1,85-ös szorzót ért. A Bayern München kölni vendégjátékán nem csak a bajorok győzelmét találtam el, hanem azt is, hogy mind a kettő csapat szerez gólt. Mindezt 2,10-es szorzóért.

Elindultak a Bajnokok Ligája egyenes kieséses meccsei és az első két nap mindegyik tippem jött. Ezek közül is a Lipcse győzelme hozott nekünk egy 2,25-ös szorzót. De ugyanígy az első Európa Liga tipp-csokor is telibe jött!

Ami várható: továbbra is ingyen érkeznek a sportfogadáshoz a tippek.

Szeretnék javítani a tenisz mérlegen, a darts tippeket jobban felturbózni, a foci tippeket pedig pozitív irányba billenteni. Köszi, hogy vagytok, köszi, hogy olvastok!
Kövessetek be Facebookon és Instagramon is!