Régen volt már gyorstippek poszt, de így, hogy a spanyol, az olasz, a német és a magyar foci is újraéledt, itt az ideje több tippet szállítani.

Mallorca – Barcelona

Kiélezett küzdelem várható a spanyol bajnokságban. Szombat este rögtön két olyan csapat csap össze, akik más-más céllal vágnak neki a folytatásnak. A Mallorca jelenleg kieső helyen tartózkodik, azonban csak egy pontra van tőlük a Celta Vigo, amely gárda már a biztos bennmaradó pozícióban tanyázik. Otthon eddig hat győzelem, két döntetlen és hat vereség a Mallorca mérlege, amely nem rossz a kis csapattól. Tegyük azt is hozzá, hogy egy hatalmas skalpot is behúzták már idén, ugyanis a Real Madrid 1-0-s vereséggel távozott a Son Moix stadionból.

A Barcelona vezeti a La Ligát, viszont két pontra van csak tőlük a második Real Madrid, így egy esetleges botlás könnyen előnybe hozhatja Zidanékat. A “gránátvörös-kékeknél” minden sztár egészséges, így elől újra a Messi-Griezmann-Suárez trió rohamozhat. A két csapat decemberben egy gól gazdag 5-2-es meccset játszott, természetesen a Barcelona nyert hazai pályán. A mai összecsapáson, ha nem is lesz hét gól, de megérzésünk szerint 3,5-nél biztos, hogy több találatot fogunk látni.

Meccs: Mallorca – Barcelona, Spanyol bajnokság, szombat 22:00

Tipp: Több, mint 3,5 gól lesz a meccsen. Odds: 2,10

Düsseldorf – Dortmund

A Düsseldorf jelenleg osztályozó helyen áll a Bundesligában, a biztos bennmaradás három pontra van tőlük. A legutóbbi fordulóban a Hoffenheim elleni 2-2-vel fontos pontot szereztek, viszont a nagy csapatok ellen esélytelen az együttes. A Bayern München egy laza ötöst gurított nekik.

A Dortmund bánhatja a Bayern elleni vereséget, hiszen így elúszott a bajnoki cím. Nem sokat bánkódtak azonban Sanchóék, azóta két győzelem áll a gárda neve mellett (a Paderbornt 6-1-el intézték el). A hírek szerint visszatérhet a csapatba Haaland, aki biztos, hogy extra motiváltan fog játszani, hogy a sérülését követően egyből góllal térjen vissza. Magabiztos dortmundi sikert várunk.

Meccs: Düsseldorf – Dortmund, Bundesliga, szombat 15:30

Tipp: Hendikep 1:0. Dortmund győz. Odds: 1,90