A TOP bajnokságok és a magyar pontvadászat is teljes üzemben pörög a hétvégén. Gyorstipp rovatunkban 1-1 mondatos megérzésünket és tippünket mondjuk el pár szombati meccsel kapcsolatban. A kora esti Norwich – Liverpool meccsről részletesebben is írtunk.

Amiens – PSG

Amiens (amilyen) az adjonisten, olyan a fogadjisten. A francia bajnokságban megállíthatatlan a Párizs és most sem a tabella 19. helyezettje fogja Neymarékat megállítani. Még ha esetleg tartalékolni is fog Thomas Tuchel, mivel kedden Dortmundban van fellépésük a Bajnokok Ligájában, több gólos sikert várhatunk a fővárosiaktól.

Tipp: Hendikep 1:0 PSG. Odds: 1,80

FTC – Fehérvár

Ha még kicsit is komolyan gondolja a Fehérvár, hogy idén bajnok lesz, akkor nincs mese, le kell győznie a Fradit szombat este. Ha ez így történik, még akkor is pontazonosság lesz a két csapat között, de ne felejtsük el, hogy az FTC kettővel kevesebb meccset játszott, mint a Fehérvár. Nikolics visszatért a Videoton csapatába, szerintem be is rámol egy gólt a Groupamában, a Vidi pedig elhozza mind a 3 pontot. De hogy kikapni nem fog, az szinte biztos.

Tipp 1: Fehérvár NYER. Odds: 4,10

Tipp 2: Döntetlen vagy Fehérvár. Odds: 1,85

Barcelona – Getafe

Nincs Suárez, nincs Dembélé, van viszont kupakiesés, 3 pontos hátrány a Real Madriddal szemben és van egy új edző, aki még keresi csapatát. Ezek a rövid hírek most a Barcelonával kapcsolatban, közben pedig otthon fogadják a Getafe együttesét. Azt a Getafét, amely a bajnokság harmadik helyén tanyázik. A “Sötét kékek” legutóbbi 7 idegenbeli meccsükből ötöt megnyertek, kétszer kikaptak. Ha szombat délután vereséggel is távoznak a Camp Nou-ból, egy gólnál többet nem fognak kapni.

Tipp: Hendikep 0:2 Getafe. Odds: 1,60