Ismét jelentkezik a hétvégi gyorstippek rovat, ahol a szombati napról nézünk ki 2 meccset és mutatjuk be röviden az ezekkel kapcsolatos tippjeinket.

Valencia – Betis

Sokat gondolkodtam rajta, hogy ez a meccs egyáltalán megéri-e, hogy az oddsokat megnézzem akár csak az 1X2 piacon. Aztán arra jutottam, hogy egy ilyen nehezen megtippelhető meccsen is foghatunk jó szorzót. Az van ugyanis, hogy a Valencia a legutóbbi 5 meccsén képtelen volt nyerni, sőt még döntetlenre is csak egyszer volt képes, a többi találkozót mind elbukta. Ezek között volt az Atalanta elleni méretes zakó is a Bajnokok Ligájában, amivel gyakorlatilag el is dőlt annak a párharcnak a kimenetele.

A Betis sincs jobb formában, ők a legutóbbi 6 tétmeccsükből nem tudtak egyet sem megnyerni. Legalább gólgazdag találkozókat játszanak, elég csak a múlt hétvégi 3-3-ra gondolni, amit a Mallorca ellen hoztak össze. Apropó Mallorca, a Betis ellenük nyert utoljára idegenben bajnokit, mindezt 2019 novemberében.

A hazai csapat tele van sérültekkel: Piccini, Garay, Mangala nem fog játszani, mellettük pedig Gayà, Coquelin és Vallejo játéka kérdéses. Mégis amiben bízhatnak a “Denevérek” az a bajnokságban mutatott hazai mérlegük, ugyanis idén ott még nem találtak legyőzőre! Azt gondolom, hogy a Valenciának el kell engednie a BL visszavágót és a Betis ellen a hazai közönség buzdítását is felhasználva, vissza kell térnie a győztes útra. Most ha nehezen is, de a Betis ellen fogják ezt a sorozatot elindítani.

Meccs: Valencia – Betis, szombat 16:00

Tipp: Valencia nyer. Odds: 2,15

Mezőkövesd – Zalaegerszeg

A Mezőkövesd, oppardon Magickövesd, ahogyan egy fórumon olvastam, remek szezont fut az NB I-ben. Kuttor Attila csapata jelenleg harmadik a tabellán és csak 1 pontra vannak lemaradva a második Fehérvár mögött. Az együttes hazai pályán lejátszott meccseinek mérlege 6 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség. A múlt hétvégén a bajnokesélyes FTC-t kalapálták el sima 3-0-val.

A mostani ellenfelük a Zalaegerszeg a kiesés ellen küzd, egyelőre inkább kevesebb mint több sikerrel. A Kisvárda 4 pontra van tőlük, ami még persze behozható, de ehhez a csapatnak pont idegenben kellene javulnia. A ZTE hazai pályájától távol mindössze kétszer tudott nyerni, ugyanennyi alkalommal leikszelt, valamint hétszer kikapott. Az előző hétvégén a Fehérvár 4-1-el intézte el őket. Egy Fradit 3-0-val elintéző, otthon kiválóan teljesítő Mezőkövesdnek nem lehet akadály a kiesés ellen küzdő ZTE legyőzése.

Meccs: Mezőkövesd – Zalaegerszeg, szombat 17:00

Tipp: Mezőkövesd nyer. Odds: 1,65