A Cordobában jelenleg zajló, 546 ezer dollár összdíjazású salakpályás tenisztornán a 3. kiemelt Christian Garin a 6. helyen rangsorolt Pablo Cuevas ellen folytatja a küzdelmet.

Ahogy azt megírtuk, a 23 esztendős Christian Garin elég simán búcsúztatta Balázs Atit az előző körben. Semmi baj Ati, menni kell tovább, fogunk mi még a győzelmeddel pénzt keresni! Garin tükörsima győzelmével igazolta a tavalyi eredményeit: salakon továbbra is kiemelkedőt nyújt, nem lennék meglepve, ha a tavalyi 2 ATP250-es tornagyőzelem mellé akár a mostani versenyt is behúzná. Ha erre a tippre sok pénzt egyelőre még nem is tennék fel, az “igazi”salakszezon kezdetétől érdemes lesz a chileire pakolgatni.

A negyeddöntőben az uruguayi, rutinos játékosnak számító Pablo Cuevas vár rá, akinek szintén a salak a kedvenc borítása. A 34 éves teniszező 6 ATP versenyt nyert eddig karrierje során, igen, mindegyik esetében salakos borításon tarolt. Viszont ezek elég régen összehozott győzelmek voltak: legutóbb 2017-ben nyert tornát, előtte 2016-ban 2, 2015-ben 1, 2014-ben szintén 2 tornagyőzelmet húzott be. A mostani Cordobában zajló viadalon a 32 között Delbonist sima 2-0-val, majd a legjobb 16 között Magert búcsúztatta 2-1-es győzelmével.

Christian Garin és Pablo Cuevas eddig karrierjük során összesen 3 alkalommal találkoztak, mind a 3 meccs tavaly volt és Christian Garin győzött egyszer salak, kétszer pedig kemény pályán. Úgy gondolom, a fiatal chilei folytatja jó sorozatát és Cuevas legyőzésével bejut az elődöntőbe.

Meccs: Pablo Cuevas – Christian Garin

Kezdés: 2020.02.07. 20:50

Tipp: Christian Garin győz. Odds: 1,45