A Premier League 36. fordulójában a West Ham – Watford meccsen két kiesés ellen küzdő csapat találkozik egymással. Érdemes lesz fogadnunk!

West Ham

A West Ham jelenleg 34 ponttal a 16. helyen áll a Premier League-ben. A londoni együttes mindent megtesz annak érdekében, hogy a következő idényben is tagja legyen az első osztálynak. Ehhez például bravúros győzelmet értek el a Chelsea-vel szemben, a már kieső Norwich együttesét pedig sima 4-0-val intézték el. A hazai teljesítményükön mindenképpen javítaniuk kell, ugyanis eddig csak ötször győztek, három alkalommal ikszeltek és kilencszer kikaptak.

A kényszerszünet óta David Moyes együttese hat meccset játszott, ebből csak az előbb említett két találkozót tudta megnyerni. Egyszer játszottak döntetlent és háromszor kapituláltak. Akiben a West Ham szurkolók és a skót menedzser is bízhat az Antonio, aki a legutóbbi 4-0-ás Norwich elleni sikerben oroszlánrészt vállalt, egészen konkrétan mind a négy találat az ő nevéhez fűződik. Nem leszünk meglepve, ha a mai napon kezdőként lép pályára.

Watford

A Watford szintén 34 ponttal rendelkezik mint a mai ellenfele a West Ham, viszont rosszabb gólkülönbségének köszönhetően csak 17. a tabellán. Érdekesség, hogy a londoniakhoz képest 11 góllal kevesebbet szereztek ebben a szezonban. Idegenben ebben az idényben csak két alkalommal sikerült nyerniük, mellette négy döntetlen és 11 vereség áll a csapat neve mellett. Ráadásul az idegenben szerzett 11 találatuk a második legrosszabb mutató a ligában.

A koronavírus miatti szünet óta a Watford hat tétmeccsen van túl. Ebből három alkalommal vesztesként került ki, egyszer leikszeltek. Az utolsó két összecsapásukat viszont odahaza a Norwich és a Newcastle ellen meg tudták nyerni. Gyakorlatilag ezzel sikerült még életben tartani a bentmaradással kapcsolatos reményeiket. A mai napon Gerard Deulofeu, Daryl Janmaat és Isaac Success sem áll Nigel Pearson rendelkezésére, mindenki más egészséges a keretben.

West Ham – Watford

Természetesen a West Ham és a Watford ebben a szezonban összecsapott már egymással. Azon a találkozón a londoni együttes örülhetett jobban, hiszen a 3-1-es siker azt jelentette, hogy három ponttal távoztak a Watfordtól. A mai összecsapáson a győztes hatalmas lépést tehet a bentmaradás felé így, hogy már csak két forduló lesz hátra a Premier League-ben. A Watford ezeken az összecsapásokon az Arsenallal és a Manchester City-vel fog megmérkőzni, így ha most nem nyernek, bitang nehéz dolguk lesz. A nagy erőlködésnek szerintünk nyögés lesz a vége, így mi arra számítunk, hogy a West Ham hazai pályán győzni fog, így közelebb fog kerülni a jövő évi PL-tagsághoz.

Meccs: West Ham – Watford, Premier League, péntek 21:00

Tipp: 1X2. West Ham. Odds: 2,40